Supertotobet Cep Bank ile Para Yatırma İşlemi

Supertotobet sitesinin en fazla kullanılan ve en pratik para yatırma seçeneklerinden bir tanesi, cepbank ile para yatırma seçeneğidir. Supertotobet cep bank ile para yatırma seçeneği, oldukça hızlı, güvenli bir seçenek olmak ile birlikte, bu konuda üyelerinin yapması gereken tek işlem, isimlerine tanımlı bankalar üzerinden yani hesapları bulunan bankalar üzerinden cep telefon sistemini açtırmış olmalarıdır.

Banka konusunda herhangi bir ayrım yapılmamakta olup, sistemi destekleyen yani cepbank ile havale sistemini destekleyen tüm bankalar kullanılabilmekte ve bu bankalar aracılığı ile üye hesaplarına yatırım işlemi yapılabilmektedir.

Supertotobet sitesinde cepbank ile para yatırma işlemlerinde dikkat edilecek en önemli husus, minimum para yatırma limitinin 50 Türk lirası olduğudur. Bu limitin altında yatırım işlemleri kabul edilmemektedir ve gönderilen paralar üye hesaplarına yansıtılmamakta, doğrudan gönderen üyenin şahsi hesabına ya da cepbank numarasına veya bankasına iade edilmektedir.

Para yatırma işlemleri konusunda yapılması gereken işlemlerde oldukça basittir. Üyeler kendi cep telefonlarının mesaj hanesine girmeli, TC kimlik numarasını yazıp, bir boşluk bırakmalı ve göndereceği para miktarını yazmalıdır.

Bankalar tarafından verilen kısa mesaj numarasına bu oluşturulan metni gönderdikten sonra, aynı telefon numarasına bir onay kodu ya da referans kodu gelecektir. Referans kodu cep telefonlarına ulaştıktan sonra ise, yapılması gereken işlemler üye hesaplarına giriş yapmak, para yatırma formuna gelmek, cepbank seçeneğini tercih etmek ve cep telefonlarına gelen referans kodunu ilgili haneye yazmaktır. Bu işlem yapıldıktan ve onay verildikten sonra, gönderilmiş olan para minimum süre içerisinde üye hesaplarına aktarılmış olacaktır.

Supertotobet Cep Bank ile Para Yatırma Ne Kadar Sürer?

Supertotobet cep bank ile para yatırma işlemleri, 15 ile 30 dakika aralığında tamamlanmaktadır. Burada kastedilen süre, cepbank üzerinden bankaya SMS gönderilmesi, onayı, referans kodunun alınması değildir. Bu işlemler tamamlandıktan sonra, üye hesaplarına giriş yapılması, para yatırma formunun açılması ve cepbank seçeneğinin işaretlenerek açılan bölüme, bankadan gelen referans numarasının yazılması işleminden sonra, en fazla 30 dakika içerisinde gönderilmiş olan para üyelerin hesaplarına geçmiş olacaktır. Bu oldukça hızlı bir işlem süresini işaret etmekte olup, pratik ve hızlı yöntem sayesinde, anında hesaplara para aktarılabilmekte ve aktarılan paralar ile anında bahis yapılabilmekte ya da oyun oynanabilmektedir.